Miről
szól a FussNEKI!?

Mi a
Fuss NEKI!?

Fuss NEKI! egy sporteseményre, futásra épülő adománygyűjtő program, amely a civil szervezetek, kezdeményezési csoportok (azaz nem hivatalosan bejegyzett formában működő mozgalmak, kezdeményezések) közösségi kezdeményezéseit karolja fel, és ezek megvalósulásához segít előteremteni a szükséges pénzalapot.

Civil szervezetek, kezdeményezési csoportok, adományozók (magánszemélyek, vállalkozások) és önkéntesek kapcsolódnak be. A program csúcspontja egy sportesemény, a közös futás/gyaloglás és biciklizés. A gyergyói régióban a Fuss NEKI! első alkalommal kerül megszervezésre a Műhely Egyesület kezdeményezéseként. A megvalósításban a jó példát és gyakorlatot a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány Fuss NEKI! programja jelenti. 

A programról

Az esemény fő programpontja a 2022. szeptember  25-re tervezett közös futás/gyaloglás/biciklizés lesz. 

A program sikere a széleskörű mozgósításban, a személyes kapcsolatokra és ezek hálózataira alapozott bevonásban rejlik. Az üzenet és a közös törekvés így célba talál.

A közösségi célokat sokan sokféleképpen segítik!

A program
folyamata

A program folyamatának jobb megértése érdekében ajánljuk elolvasni a program szabályzatát is, amelyet itt tehet meg.

SZERVEZŐ

Műhely Egyesület
Gyergyószentmiklós, Szabadság tér 14 
Adószám: 27243907

Amennyiben szeretnél segítséget vagy információkat kérni, bátran telefonálj vagy írj üzenetet a következő személyeknek:

Elekes István

Fuss NEKI! főszervező

Székely Adrienn

Fuss NEKI! főszervező

Fuss NEKI! Udvarhely az előző évekből

Sikertörténetek, jó példák

Főtámogató

A projekt megvalósítói

A Civil háromszög a közösségi filantrópiáért elnevezésű projektet a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány partnerségben a csíkszeredai The House Egyesülettel és a gyergyói Műhely Egyesülettel valósítja meg, és 99.935 euró értékű támogatásban részesül az Active Citizens Fund Románia programon keresztül, melyet Izland, Liechtenstein és Norvégia finanszíroz az EGT Alapok 2014-2021 által. A weboldal tartalma nem feltétlenül tükrözi az EGT és a Norvég Alapok 2014-2021 hivatalos álláspontját, további információkért kattintson a www.eeagrants.org oldalra. További információ az Active Citizens Fund Romániáról a www.activecitizensfund.ro oldalon található.